ENRO
Banner Sistematic Engineering
Noutati

24/11/2014
Nu ratati noul lot de locomotive diesel scoase la vanzare

Nu ratati noul lot de locomotive diesel scoase la vanzare


04/01/2014
Ne face placere sa anuntam implicarea noastra in sprijinirea organizatiei umanitare Labdoo.org dedicata acordarii de sanse egale la educatie copiilor din toata lumea

Sistematic Engineering desfasoara un program intern de voluntariat pentru angajati si colaboratori ca parte a responsabilitatii sale sociale. Acest program dezvolta un climat de responsabilitate, creand cadrul  alocarii de timp, fonduri si logistica in mod gratuit, pentru dezvoltarea la nivel national si global a retelei partenerului nostru Labdoo.org, o organizatie umanitara internationala, dedicata acordarii de sanse egale pentru educatie copiilor de pe tot globul, prin diminuarea inegalitatilor in accesarea resurselor informatice (Digital Divide) .

Ne puteti gasi la bucharest-hub@labdoo.org , la adresele centrelor de voluntariat (Hub-uri) din :

Hub-Bucharest , str. Dragos Voda 37, sector 2, Bucuresti

Hub-Craiova , str. Brazda lui Novac nr. 215, Craiova

Hub-Timisoara, str. Sulina nr. 7, Timisoara

Va rugam sa accesati meniul Companie/Responsabilitate sociala de pe acest site  sau www.labdoo.org sau cautati-ne pur si simplu la orice adresa a firmei, daca doriti sa aflati mai multe , sa ajutati sau sa infiintati propriul dvs centru de voluntariat Labdoo.


06/12/2013
Sistematic Engineering este acum reprezentantul oficial in Europa de Est pentru locomotivele de manevra Unilok

Sistematic Engineering este acum reprezentantul oficial in Europa pentru vehiculele de tractare pentru sosea/sina si   locomotivele pentru manevrarea vagoanelor de marfa , de calatori si a locomotivelor.


01/11/2013
Ne bucuram sa va informam ca am lansat noua versiune de site care beneficiaza de functii, design si navigatie imbunatatite.

Ne bucuram sa va informam ca am lansat noua versiune de site care beneficiaza de functii, design si navigatie imbunatatite. Asteptam eventuale comentarii din partea dvs.


 MiddleEastRail 2014, Dubai, VAE
02/04/14 - 02/05/14
Dubai International Convention & Exhibition Center, hall 1&2 / booth N20
 EurasiaRail 2014, Istambul, Turkey
03/06/14 - 03/08/14
Istanbul Expo Center (IFM), Turkey, hall 11 / booth 11C21
 InnoTrans 2014, Berlin, Germany
09/23/14 - 09/26/14
International Trade Fair for Transport Technology, Innovative Components, Vehicles and Systems